7 Şubat 2017 Salı

Dönmez Demir’e Ödülünü ÇTSO Başkanı Bülend Engin verdi


Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan Dönmez Demir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne ÇTSO Başkanı Bülend Engin tarafından plaket takdim edildi.



TOBB tarafından Türkiye’de hızlı büyüyen 100 şirket arasında 68. sırada yer alan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan Dönmez Demir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi başarılarından dolayı ÇTSO Yönetim Kurulu tarafından plaket ödülününe layık görüldü. Dönmez Demir’e Çanakkale iş dünyasından tebrik yağmaya devam ediyor.

Dönmez, 2012-2015 Yılları Arasında % 211,5 Büyüme Gösterdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yapılan Türkiye 100 yarışmasına Çanakkale'den katılan Dönmez Demir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi listeye girerek 68. sırada yerini aldı. Başvuru yapan şirketlerin 2012-2015 dönemindeki ciro artış hızları dikkate alınarak belirlenen listede bu tarihlerde % 211,5 büyüme gösteren Dönmez Demir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bu yüzden 2000 yılından beri üyesi olduğu ÇTSO Yönetim Kurulu tarafından oda plaketi ile ödüllendirildi. Ödülü şirket sahibi Gökhan Dönmez ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin’in elinden aldı.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, 3 büyük şehir dışında 22 şehirden şirketlerin yer aldığı listeye Çanakkale'den ve ÇTSO’ nun genç bir üyesinin girmesinden mutlu olduklarını belirterek tebrik etti ve yükselişinin devam etmesi dileğinde bulundu. Plaketini Mali Müşaviri Pınar Uçman Düzenli ile birlikte almaya gelen Gökhan Dönmez, baba mesleğini 2000 yılından beri kendisinin sürdürdüğünü, hızlı büyüyen şirketler arasında yer almasının motivasyonunu artırdığını ifade ederek teşekkür etti.

http://bulendengin.com/tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder