12 Şubat 2017 Pazar

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplandı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan toplantıda birçok karar alındı.

ÇTSO’ nun iştirakçisi olduğu Güney Marmara Gıda Kümesi Projesi’ nin 15 Şubat 2017 itibariyle sonlandırılacağı ve bundan sonra çalışmaların Proje kapsamında kurulan Güney Marmara Gıda Kümesi Derneği ile birlikte yürütüleceği belirtildi. Odamızca verilecek olan Çanakkale'nin ilk UR-GE projesi çalışmaları hakkında bilgi verildi.
T.C. Başbakanlık Ekonomik Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı’ nın yazısı ile bilgi talep edilen konularda üyelerden görüş istenmesine karar verildi.
T.C. Ezine Gıda İhtisas OSB'nin nakit talebi konulu yazısı ve Ezine Gıda İhtisas OSB için Oda adına yapılan rapor, etüt, tüm ÇED çalışmaları vs. işler ile ilgili kararlar alındı.
TOBB' nin faaliyet kodları konulu yazısı Gelirler Genel Müdürlüğü’ nden iletilen nace kodları kapsamında değerlendirildi. Yapılan çalışma sonucunda nace kodu ile beraber meslek grubu değişen üyelere tebligat yapılmasına karar verildi.
ÇTSO İş Merkezi ofis kiralama talebi ile bir kiracının tadilat proje talebi değerlendirildi.

Tesciller/terkinler hakkında değerlendirme sunumu yapıldı, ödemeler onaya sunuldu ve gündeme gelen diğer konuların görüşülmesi ile toplantı sona erdi.
http://bulendengin.com/tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder