21 Şubat 2017 Salı

ÇTSO’dan “2018 Troia Yılı” Seferberliği

Bülend Engin’in Başkanı olduğu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından yürütülen “2018 Troia Yılı ” çalışmaları ara vermeden, tüm hızıyla devam ediyor.



16-18 Şubat tarihlerinde İstanbul Harbiye Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın gerçekleştirdiği açılış ile gerçekleşen Dünya Turizm Forumunun 2. gününde ÇTSO Heyeti Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Naci Avcı ile bir araya gelmişlerdi.

25 farklı ülkeden bakanlar, bakan yardımcıları ve direktörler seviyesinde temsil edildiği ve iş dünyasından çok geniş bir katılımın olduğu foruma Meclis Başkanımız Osman Okyay başkanlığındaki heyetimiz katıldı.

Forumun düzenlendiği Lütfi Kırdar'da Sayın Bakan ile ÇTSO arasında yapılan görüşmeye ÇTSO’ yu temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kansu ile Meclis Üyeleri Ahmet Çelik, Armağan Aydeğer ve Kemal Pazarbaşı da hazır bulunarak Sayın Bakanımız Nabi Avcı'ya "2018 Toria Yılı" projesini sundular ve çalışmalar hakkında bilgi verdiler.


Sayın Bakan da konuyla ilgili olumlu görüşlerini bildirmiş ve projenin daha hızlı yürütülmesi için Kültür ve Turizm Bakanı Başdanışmanı Sayın Fatih Dut'u görevlendirmiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder