8 Mart 2017 Çarşamba

Çanakkale Defterdarlığı Başkanlığını Bülend Engin' in Yaptığı ÇTSO' yu Ziyaret Etti


28.Vergi Haftası dolayısı ile Çanakkale Defterdar Vekili Sayın Orhan Taş ve beraberindeki heyet Odamızı ziyaret etti. Vergi Dairesi Müdürü Sedat Vatansever, Personel Müdürü Osman Çitgez ve Gelir Müdürü Nesrin Başut'un katılımı ile yapılan ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gün ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundular.
Vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası programı kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Defterdar Vekili Orhan Taş, her geçen yıl vergi bilincinin arttığını ve Çanakkale mükelleflerinin bu konuda çok duyarlı olduklarını ifade etti.
Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gün de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu, herkesin vergi verme yükümlülüğü olduğunu ve bu bilinç ile hareket edilmesi gerektiğini belirterek kayıt dışı ekonomi ile mücadelenin hızının artırılması gerektiğini söyledi. Çanakkale Defterdar Vekili Orhan Taş üzerinde hassasiyetle durulan bir konu olduğunu ve Ülkemizde bu konuda önemli mesafeler alındığını vurguladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder