29 Ağustos 2018 Çarşamba

İÇDAŞ Okçuluk Kulübü Minikleri Çanakkale'yi Temsil Etti

11-12 Ağustos tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen 2018 Minikler Zafer Kupası'nda Çanakkale'yi temsil eden İÇDAŞ Okçuluk Kulübü sporcuları renkli mücadelelere imza attı. 



Çanakkale'yi çok sayıda spor branşında gururla temsil eden İÇDAŞ Spor Kulübü, yurt içi ve yurt dışı yarışmalarda aldığı derecelerle adından söz ettiriyor. Kültür, sanat ve spor yatırımlarına ara vermeden devam eden İÇDAŞ; Genel Müdür Bülend Engin öncülüğünde geliştirdiği projeler ve imzaladığı sponsorluk anlaşmalarıyla Çanakkale'yi her geçen gün daha ileri götürüyor.

Okçuluk Kulübü Çanakkale'yi Gururlandırıyor

Çanakkaleli gençleri spora teşvik etmek amacıyla kurulan ve oldukça modern tesislere sahip olan İÇDAŞ Spor Kulübü, Çanakkale'yi gururla temsil ediyor. Yeni nesillerin tarihle buluşması için Genel Müdürü Bülend Engin liderliğinde çok sayıda kazı çalışmasına sponsor olan İÇDAŞ, okçuluk gibi Türk tarihinde önemli yeri olan bir spor branşını da destekleyerek tarihe verdiği önemi bir kez daha ispatlıyor.

Minikler Zafer Kupası'nda Kıyasıya rekabet

11-12 Ağustos tarihlerinde Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Zafer Kupası'na yurdun her yerinden birçok spor kulübü katılım gösterdi. Renkli mücadelelere sahne olan yarışlar, büyüklerin rekabetini aratmadı. Zafer Kupası'nın finalinde konuyla ilgili konuşan İÇDAŞ Okçuluk Kulübü Antrenörü Dinçer Ekiz, "Samsun İlkadım okçuluk tesislerinde düzenlenen 76 spor kulübü ve 670 sporcunun katıldığı yarışmada 9-10 yaş grubu sporcularımız Elif Çankaya, Toprak Kalkan ve İsmail Melih Kurt Biga’yı temsil ettiler. Sporcularımızı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder