12 Haziran 2018 Salı

Yeni lisenin temelleri atıldı!



Çanakkale-Bursa yolu üzerinde, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi’nin yan bölgesine Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kampüsü’nün temelleri yapılan tören ile atıldı.
 
Çanakkale’ye, gelişmiş bir tesise sahip, yeni bir meslek ve teknik lisesi yapılıyor. Çanakkale-Bursa yolu üzerinde yer alan Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi’nin yanına konuşlandırılan yeni lisenin temelleri, bugün yapılan tören ile atıldı. 
 
Gerçekleştirilen törene Çanakkale Ak Parti Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İl Müftüsü Arif Gökçe, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, İÇDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Naci Aslan, İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin, İÇDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Aslan, GESTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Volkan Uslu, Ak Parti 2’insi sıra milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 
 
Okulda yok yok Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kampüsü’nün iki binasında da olmak üzere 7 bin 450 metrekarelik derslikler, 3 bin 750 metrekarelik atölyeler spor salonu, 190’ar kişilik konferans salonu, 5 bin 750 metrekarelik 250’şer kişilik olmak üzere öğrenci yurtları, müzik ve resim derslikleri, atölyeler, 225 kişi oturma kapasiteli spor salonu, fitness salonu, fizik-kimya-biyoloji ve bilgisayar laboratuarları, teknoloji sınıfı, kütüphaneler ve yemekhaneler olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder