6 Haziran 2018 Çarşamba

Uluslararası yüzme şampiyonasında Bülend Engin'in İÇDAŞ sporcularına 3 madalya takıldı


Uluslararası yüzme şampiyonasında Bülend Engin'in İÇDAŞ sporcularına 3 madalya takıldı 
 
Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda İÇDAŞ Spor Kulübü yüzücüleri 2 altın 1 gümüş madalya kazandı. Çanakkale’yi başarılı bir şekilde temsil eden 7 kişiden oluşan İÇDAŞ Spor Kulübü yüzme takımı denizden 3 madalya çıkardı.
 
Geçtiğimiz haftasonu (7-9 Ekim 2016) Muğla'nın Marmaris ilçesinde İçmeler Koyu'nda gerçekleştirilen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na 900 sporcu katıldı.
 
Takım ve bayrak yarışlarının da düzenlendiği şampiyonaya İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Nisa Kahriman, Deniz Emre Gürliyen, Hüseyin Gürkan Özpınar, Asya Yavaş, Fatma Nahide Karamercan, Zeynep Sena Tuna ve Ilgaz Uğur katıldı. İÇDAŞ’ın 7 başarılı yüzücüsü şampiyonada kıran kırana bir mücadele sergiledi.
 
"Uluslararası Aquamasters Martı Hotel Açık Su Yüzme Maratonu" 1500 mt, 3000 mt ve 6000 mt olmak üzere 3 farklı parkurda gerçekleştirildi. İÇDAŞ Spor Kulübü düzenlenen uluslararası şampiyonadan 2 birincilik, 1 ikincilik madalyası kazandı.
 
1500 mt yarışlarında Nisa Kahriman birincilik kürsüsüne çıktı. 6000 mt yarışlarında Deniz Emre Gürliyen, İÇDAŞ’ın birincilik kürsüsündeki digger sporcusu oldu. 3000 mt yarışlarında ise Hüseyin Gürkan Özpınar ikinci olarak İÇDAŞ’lı sporcular Çanakkale’ye toplam üç madalya ile döndüler.
 
Yarışlar öncesinde sporcularla ısınma hareketleri yapan dünyaca ünlü yüzücü Adam Walker yarışma sonunda da Nisa Kahriman'ın madalyasını taktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder