6 Haziran 2018 Çarşamba

Bülend Engin’in Genel Müdürlüğünü Yaptığı İÇDAŞ’lı sörfçüler Türkiye’nin dünya çapında gururu oldular




Bülend Engin’in Genel Müdürlüğünü Yaptığı İÇDAŞ’lı sörfçüler Türkiye’nin dünya çapında gururu oldular


 
Dünya sörfçülerinin merak ve heyecanla beklediği Techno 293 yarışları İspanya’da gerçekleştirildi. Techno 293 Dünya Kupası yarışlarında İÇDAŞ Spor’un rüzgar sörfçüleri Türkiye’nin gururu oldular.
 
Ay yıldızlı forma ile yarışan İÇDAŞ Spor’lu Zeynep Türkoğlu 61 sporcu arasında Dünya sıralamasında 23’üncü olarak büyük bir başarıya adını yazdırdı. Zeynep Türkoğlu bu derecesiyle Türkiye’nin bayanlar dalında son dört yıldaki en iyi derecesini yaptı.
 
Yarışların bir diğer kategorisinde ise Miray Şakı 96 sporcu arasında Dünya 39’uncusu oldu. Miray Şakı ‘junior erkek sporcular’ arasında yapılan yarışlarda 96 şarışçı arasında 39’unculuk sırasına yerleşti. Bu sonuçla Miray Şakı “altın grup” sporcuları arasına adını yazdırdı. Kurallar gereği ilk 49 dereceye ulaşan sporcular “altın grubu” oluştuyor.
 
Türkiye adına yarışan bu başarılı sporcular İÇDAŞ A.Ş.’nin ‘sporda milli duruş’ performansıyla yetiştiler. Çanakkale gençlerini spora kazandırmaya devam eden İÇDAŞ A.Ş. su sporları alanında kurduğu kulüp ve tesislerden dünya çapında yıldızlar yetişmesine ön ayak oluyor.
 
Ülke çapında sponsorlu ya da şirket bayrağı altında faaliyet gösteren ya da göstermeyen hertürlü spor kulüplerinin 
ücret karşılığı spor eğitimi verirken İÇDAŞ A.Ş. tamamen bedelsiz olarak bu görevi yerine getiriyor. Milli sorumluluk olarak spora ve sporcuya yatırım yapan, ülkemizin bayrağını gururla taşımalarına vesile olan İÇDAŞ A.Ş. dünya çapında sporcular yetiştiriyor.
 
İÇDAŞ Spor Kulübü çatısı altında yetişen sporculardan her hangi bir ücret alınmıyor. Kullanılan malzeme, ulaşım için sağlanan servis ve spor hocalarına kadar her türlü hizmetten sporcular ücretsiz yararlanıyor. Seçme sınavı dahi yapılmadan spora isteği olan tüm gençleri çatısı altında toplayan İÇDAŞ Spor Kulübü, dünya şampiyonaları için sporcular yetiştirmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder