23 Aralık 2016 Cuma

İÇDAŞ’a Bir Ödül Daha; Yılın Tic. ve San. Odası Başkanı: Bülend Engin


Kimolsun.com tarafından düzenlenen , farklı dallarda " Türkiye ' de kim olsun ? " anketinin kazanan isimlerine ödülleri , 6 Nisan Cuma akşamı İstanbul Ramada Plaza'da düzenlenen törenle sahiplerine verildi .
Kimolsun.com tarafından düzenlenen , farklı dallarda " Türkiye ' de kim olsun ? " anketinin kazanan isimlerine ödülleri , 6 Nisan Cuma akşamı İstanbul Ramada Plaza ' da düzenlenen törenle sahiplerine verildi .
Anketi cevaplayanlar , Yılın Bakanı olarak Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış ' ı seçerken , Yılın TSO Başkanı ödülü ise Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin ' e verildi .
Ödül sunumunda Bülend Engin ' in , 1 yıl gibi kısa sürede Çanakkale'ye Yat Limanı , Çarşı Projesi , Kruvaziyer İskelesi gibi çalışmaları yanı sıra  , kısıtlı oda bütçesine rağmen gerçekleştirdiği İş Merkezi ve Kongre Merkezi yatırımlarıyla Odaya 16 Milyon değerindeki mal varlığı kazandırdığı belirtildi . Ayrıca bu yatırımlarla birlikte Oda bütçesini de 2.5 Milyon TL ye arttırma başarısı sayesinde , yılın TSO Başkanı Ödülüne , Bülend Engin ' in layık görüldüğü belirtildi .
Ödülünü Bakan Egemen Bağış ' ın elinden alan Bülend Engin konuşmasında : " Sayın Bakanım öncelikle bu ödülü sizden aldığım için teşekkür ederim . Çünkü Çanakkale AB yolunda da bayraktar bir şehirdir . Bu ödülü 11 Yönetim Kurulu ve 64 Meclis üyesi arkadaşım adına alıyorum . Bu ödül Çanakkale ' ye karşılık beklemeden hizmet edenlerin , Çanakkale ' ye gönül verenlerin ödülüdür . Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ülkemize Çanakkale ruhuyla hizmet etmeye devam edeceğiz " dedi . Egemen Bağış ' ta AB Müzakerelerini Çanakkale ruhuyla yürüttüklerini , Çanakkale'nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek , 14 Nisan da Çanakkale'ye geleceğini belirtti . 25 Ayrı dalda ödüllerin sahiplerine sunulmasıyla tören sona erdi .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder